bambuns fördelar

Upptäck de unika fördelarna med våra bambugolv: slitstarka och stabila, miljövänliga och garanterat högsta kvalitet till ett bra pris. Det finns ett stort utbud av MOSO-bambugolv som finns i en mängd olika stilar och färger.

 

Upptäck fördelarna av MOSOs bambugolv

Även om bambuarten “MOSO” är formellt inte en trädart utan ett gräs, har den utmärkta ”lövträlika” egenskaper: den är väldigt hård och hållbar, vilket gör MOSOs bambugolv lämpliga för slitstark användning. På grund av kompositionen av individuella remsor, kommer MOSO-bambugolv att krympa och svälla mindre än andra massiva trädarter, vilket ger ett väldigt stadigt bambugolv.

Bambu är en ”oändlig” källa: det växer väldigt snabbt (upp till 1 meter per dag!) och eftersom endast de äldre stammarna skördas, förses de yngre bambuplantorna med mer plats för att växa, vilket erbjuder en högre avkastning. Bambuns unika växthastighet, i kombination med effektiv produktion, gör att MOSO-bambugolv absorberar mer CO2 än vad som släpps ut under produktionen och transporten av bambugolven till kunderna. Alla massiva MOSO-bambugolv är därför garanterat CO2 neutrala under hela livscykeln.

MOSO-bambugolv är även ett hälsosamt val då de är antistatiska och icke allergiframkallande.  Inspirerade av naturen är det definitivt skönhet, som är den mest slående egenskapen hos MOSOs bambugolv.

Med det stora valet av olika stilar, utföranden och färger, finns där alltid ett MOSO-bambugolv tillgängligt som kommer att passa dina önskemål. Som en av banbrytarna inom bambugolv, har MOSO vuxit till att bli marknadsledande i Europa inom detta område. MOSO's långa erfarenhet (över 15 år) och strävan efter perfektion har etablerat deras rykte att erbjuda bambugolv av den högsta kvalitén, med en produktgaranti upp till 30 år.